your life comes down to the state you choose
to dwell on. choose wisely.
you don’t ask a waiter tot bring you whatever they want
 To get rid of. You ask for a menu.
select your state wisely.
this is called the act of true selflove.

 • Ik zorg altijd goed voor anderen en zet mezelf meestal op de laatste plaats
 • Ik heb altijd maar schuldgevoelens
 • Ik ben al zo vaak aan diëten begonnen, maar nog vaker afgehaakt
 • Ik vraag me regelmatig af of ik wel goed genoeg ben
 • Ik ben erg streng voor mezelf en leg de lat enorm hoog
 • Ik heb vaak het gevoel dat ik het niet goed doe
 • Ik heb negatieve gevoelens over mezelf, en schaam me regelmatig
 • Ik doe erg mijn best om de harmonie te bewaren
 • Ik ben niet zo goed in complimenten ontvangen
 • Ik schaam me voor mijn lichaam
 • Ik zou wel eens wat anders willen doen of ondernemen, maar ik durf niet goed
 • Ik sta niet graag in het middelpunt van de belangstelling

Okay: stel je voor dat je een relatie hebt met iemand die je niet lief hebt. Een waardeloos en teleurstellend type, die je telkens weer laat zitten en jou steeds veroordeelt… Dan ga je weg. 
Maar wat als jij het zelf bent? Je kunt niet weg bij jezelf.
Hoe zit het met jou en de liefde voor jezelf? Het lijkt vanzelfsprekend maar niet iedereen houdt evenveel van zichzelf. Het klinkt ook wat raar om te zeggen dat je van jezelf houd. Het lijkt alsof we eerst aan allerlei voorwaarden moeten voldoen om dit te verdienen. Tot misschien een klein momentje van trots. Daar blijft het vaak al bij.
Je bent vast vaak te streng en te kritisch voor jezelf. En dat is jammer want je zit de rest van je leven wel met jezelf opgescheept.
En wat is zelfliefde nou eigenlijk? Het kan voor iedereen iets anders betekenen. Van jezelf houden klinkt heel cliché, maar tevreden zijn met jezelf is niet genoeg. Het is ook fijn wanneer je goed voor jezelf wil en kan zorgen. Jezelf de moeite waard vinden om dat te doen. En de edele kunst om zonder oordeel naar jezelf te kijken. Dat is nog eens een lastige opdracht.

Ga maar even bij jezelf na: Jezelf accepteren zoals je bent is één van de moeilijkste maar mooiste projecten die jij in je leven gaat ondernemen. En wel nu!

And if I ask you to name all the things you love, how long would it take you to name yourself?

Wat gaan we doen?

We gaan samen aan de slag met een persoonlijk, op jou afgestemd stappenplan naar de mooiste en beste versie van jezelf. Het stappenplan bevat oefeningen, opdrachten en tips om jou een shift te geven in de manier waarop jij naar jezelf en je omgeving kijkt. Wanneer gezonder eten en gewicht verliezen ook op jouw wensenlijstje staat gaan we aan het werk! Geen dure en fancy dieetprogramma’s, maar down to earth aan de slag. En als ik dat kan, kan jij het ook. 

We gaan aan de slag met bewustzijn creëren, transformeren en loslaten.
Bij een traject krijg je een eigen persoonlijk notitieboek. En ik neem bij elke afspraak mijn camera mee. Omdat fotografie een enorm transformerend effect bewerkstelligt, en jij je beste versie van jezelf gaat zien. Ik laat je zien hoe mooi je bent! 
Bij deze SELFLOVE-CHALLENGE hoort ook een fotoshoot op locatie.