It is time for you to start taking the necessary
steps to become that version of yourself
that you can’t stop dreaming about

  • Help! Ik weet niet wat ik wil
  • Ik durf niet goed te veranderen
  • Ik houd altijd rekening met de reacties van anderen
  • Ik heb het gevoel dat ik niet goed genoeg ben
  • Ik heb geen passie of talent, en ik heb het gevoel dat ik die wel zou moeten hebben
  • Wie ben ik om dit te willen/kunnen?
  • Ik zou wel een eigen bedrijf of onderneming willen starten maar ik weet niet hoe te beginnen
  • Ik vraag me wel eens af: “Is dit het nou?”
  • Ik leef een beetje op de automatische piloot

the best time for new beginnings is later soon now!

Mijn eigen pad. Wat is dat eigenlijk?

Mogelijk loop je al jaren rond met deze vraag. Of bouwt dit zich langzaam op. Je bent in een bepaalde baan gerold,
als vanzelf of door je omgeving. Het was leuk in het begin en je maakt er maar het beste van.
Misschien ben je ook goed in excuses voor jezelf bedenken. Zelf nu je moe bent en je soms geen energie meer hebt.
Maar je voelt: “Ik wil dit niet meer”, maar wat dan wel?  
The good news is: Je weet echt wel wat je wil. En er valt veel te leren. Het is simpelweg supermoeilijk om in deze wereld van eindeloze mogelijkheden en ruis van buiten af te voelen wat er nu voor jou is. Om echt voor jezelf te kiezen. Het kan écht.
Jij hebt een eigen pad, met al je eigen talenten en levenslessen. Een pad waarbij je in lijn bent met een kracht
die veel grootser is dan jij. Een pad dat je niet uitput maar oplaadt.
Hoogste tijd om jouw pad in de spotlights te gaan zetten. Zodat je echt jezelf kunt zijn. Hoera!

Wat gaan we doen?

Coaching bied je handvatten om obstakels aan te pakken. Een persoonlijk, en op jouw wensen toegesneden, stappenplan met inzichten en oefeningen. Om stap voor stap dichter bij jezelf te komen en jouw echte wensen en dromen te ontdekken.

Omdat het programma precies voor jou zal worden samengesteld kunnen de stappen variëren. We passen ze aan along the way…. omdat geen enkel mens hetzelfde is gelukkig. Jij bent uniek in alles. Jij hebt de power om te gaan doen waarvoor je hier bent.

Bij een traject krijg je een eigen persoonlijk notitieboek. En ik neem bij elke afspraak mijn camera mee. Omdat fotografie een enorm transformerend effect bewerkstelligt, en jij je beste versie van
jezelf gaat zien.

 

 

"Je hoeft niet te vechten voor je plek. Je hoeft hem alleen maar in te nemen"